Избери страница

А сега накъде?

Jun 18, 2016

Купили сте ново необзаведено жилище или сте решили да правите ремонт. Искате да направите мебели, за които сте мечтали и се хвърляте в интернет пространството на лов за идеи и се „ задръствате” от информация и снимки, от които ви харесва по нещо.

И в главата ви настава хаос, и не може да решите какво точно искате. Добре е в този момент, да потърсите специалисти – интериорен дизайнер или мебелна фирма, която работи по поръчка като

ПЪРВА КЛАСА ДИЗАЙН ЕООД – това сме ние. Разговора с нас ще е полезен, тъй като ние ще дадем посока на разнородните ви желания.Ще трябва да разберем какво харесвате и в този момент това, което сте събрали в интернет ще е много полезно.

Със сигурност много от нещата ще са неприложими във вашия случай – заради липса на голямо пространство и специфично разпределение в помещенията или бюджет.

Ще разясним предимствата и недостатъците на материалите за мебели – ПДЧ, МДФ, масив и др. и ще ви насочим към правилния избор.

Винаги ще се наложи да направите компромис с нещо, но ние ще ви помогнем, той да е разумен.
Тъй като подобни писания трябва да са полезни какъв е извода от написаното в това кратко начало. Той трябва да е следния:

Разговора със специалист, т.е с нас, ще ви спести време, тъй като ще систематизираме и организираме цялата информация, която имате. Ще ви спестим и средства,тъй като ще ви предпазим от грешни ходове, спазване на последователност, за да не се правят нещата по няколко пъти.

Със следващите статии ще се убедите в това.