Избери страница

За нас

Ние, от Първа Класа Дизайн ЕООД проектираме и изработваме мебели по поръчка: кухни, антрета, спални, детски стаи, гардероби и гардеробни помещения, дневни, офис обзавеждане, обзавеждане по поръчка за детски градини, хотели, магазини и заведения.

Оптимален вариант: Визия – Качество – Цена

Работим с всички вносители и производители на плоскости от ПДЧ и МДФ, мебелен обков и аксесоари, домакински електроуреди, матраци, мивки и смесители, плотове от естествен, технически и изкуствен камък, което ни позволява да предложим оптимален вариант: Визия – Качество – Цена. Богатството от цветове и материали, които предлагаме ни позволява да не поставяме ограничения пред желанията и фантазиите на нашите клиенти.

Сътрудничеството с нас е предпоставка за постигане на оптимални резултати. Специализираните ни съвети биха Ви спестили време, нерви и средства и са напълно съобразени с Вашите изисквания.

Консултацията с нас ще Ви даде възможност да видите нещата от различен ъгъл и да Ви се подскажат решения, за които до момента не сте подозирали. От друга страна индивидуалния подход Ви гарантира, по-добро качество, както относно функционалността на избраните мебели, така и на изпълнението им. Във всеки един момент от проектирането, изработката, доставката и монтажа, Вие имате пълен контрол върху качеството на избраното от Вас обзавеждане.

Изделие, проектирано конкретно за Вас

В крайна сметка Вие ще притежавате изделие, което е проектирано конкретно за Вас и отговаря най-пълно на Вашите нужди и възможности. Относно цената на произведените мебели по индивидуален проект, в повечето случаи може да се окаже, че тя е близка до тези, които са серийно производство, а предложените мебели са с несравнимо по-добро качество.

За да разберете колко би струвало обзавеждането, което искате, просто се свържете с нас. След уточняване на параметрите, ще изготвим за Вас подробна ценова оферта.