Избери страница

КУХНИ ПО ПОРЪЧКА

Когато искате кухнята да е красива, функционална, да облекчава максимално приготвянето на храната, най-бързо и лесно е да се обърнете към специализиран производител на кухни по поръчка. Така ще бъдат съчетани даденостите на пространството в дома Ви с Вашите желания и представи.

кухни по поръчка

Какви кухни по поръчка Ви предлагаме ние

На практика – можем да изпълним всичко, което пожелаете – от съвременни модерни модели, до състарени, с покоряваща винтидж визия.

Работим най-вече с ПДЧ и МДФ плоскости с разнообразно покритие, оформление и цветова гама. Използваме модерен мебелен обков и аксесоари. Предлагаме плотове от изкуствен, технически и естествен камък. Можем да Ви осигурим електроуредите за вграждане, мивката и смесителите.

Когато изпълняваме Вашите кухни по поръчка, ние затваряме цикъла от консултацията през проектирането до монтажа.

Кухни по проект

Защо потребителите залагат на кухните по проекти?

Кухнята по проект – това е идеалната опция за хората, на които им предстои обзавеждане на нова къща или апартамент, или пък преструктуриране на настоящите такива. Благодарение на кухните по проект имате възможност наведнъж да планирате и изградите цялото пространство, в което в бъдеще ще изпълнявате ежедневни дейности като готвене, миене на чинии, хранене и т.н. Това ще ви позволи да си гарантирате допълнителни предимства, като например спестяване на пространство, закриване на визуални несъвършенства и дефекти, както и подобряване на функционалността и естетиката на помещението. Ето кои са основните причини потребителите да залагат на кухните по проект:

Кухни по проекти: спестяване на пространство –  ако разполагате с ограничено пространство, в рамките на което можете да предвидите новото си кухненско помещение, то кухнята по проект е подходящият вариант за вас. В кухните по проект се постига спестяване на пространство посредством максимално съчетание на размерите и формите на различните уреди и елементи от интериора. Нещо, което няма как да бъде реализирано в такава степен при отделното поръчване на въпросните уреди и елементи.

Кухни по проекти: оптимален ред и подреденост – поддържането на оптимален ред и подреденост винаги е било особено важно, когато става въпрос за кухненско помещение. Все пак това помещение ви е нужно, за да готвите, да съхранявате хранителни продукти, както и да изпълнявате различни други дейности, като например миене на чинии. В този смисъл е добре различните зони в него да са максимално достъпни и да предоставят необходимия комфорт при работа. Това се отнася в особено голяма степен за т.нар. кухненски триъгълник или горещите точки в помещението – хладилника, мивката и печката. Кухните по проект са най-добрият начин да постигнете така заложените цели. Благодарение на кухните по проект се гарантира оптимален ред и подреденост, вследствие на което всички зони на помещението са по-достъпни, а ежедневните ви дейности – значително улеснени.

Кухни по проекти: прикриване на визуални несъвършенства и дефекти – с подходящdта кухня по проект ще успеете да прикриете всички визуални дефекти и несъвършенства в своята къща или апартамент. Дефекти и несъвършенства, които не бихте искали да бъдат пред вашия поглед или тези на гостите ви. Като примери за такива дефекти и несъвършенства можем да посочим напукана зона по стена или не естетически издатини и кривини. Ако се доверите на професионалисти, проектът за вашата нова кухня лесно ще бъде направен така, че въпросните дефекти и несъвършенства напълно да изчезнат от полезрението ви.

Кухни по проекти: по-естетичен външен вид – кухнята по проект ще ви улесни доста и в процеса по постигане на по-приятен и естетичен външен вид на помещението. За целта съвсем не е достатъчно отделните домакински уреди, шкафове и други елементи от интериора да бъдат направени в подходящите цветове и дизайни. Трябва също така съответните цветове и дизайни да се съчетават по най-добрия начин помежду си. А последното се прави най-лесно посредством цялостен проект за кухнята, в който въпросните визуални аспекти да са оптимално прецизирани. Заложете на кухните по проект и ще си гарантирате отлична визия и атмосфера, която ще ви носи положителни емоции и допълнителен заряд на енергия при изпълнението на ежедневните домакински задължения.

За какво да внимавате при кухнята по проект?

 Когато сте избрали кухня по проект за новото или преструктурираното си жилище, трябва да обърнете внимание на няколко аспекта, от които всъщност зависи получаването на желаната функционалност и естетика на помещението. Сред въпросните аспекти са размерите на кухнята по проект, разположението на отделните шкафове и елементи от интериора, както и гарантирането на надеждна абсорбация. Вижте малко повече информация за всеки един от тях:

  • кухня по проект: размери – несъмнено размерите на кухнята по проект са едно от първите неща, на които е препоръчително да се спрете. За постигане на възможно най-добри резултати от функционална и естетическа гледна точка е нужно кухнята по проект да покрива оптимално предвиденото за нея пространство. Последното има пряка връзка и с нейната функция за прикриване на визуални несъвършенства и дефекти, за която говорихме в първата част от текста.
  • кухня по проект: разположение на отделните елементи от интериора – вече споменахме кухненския триъгълник (хладилника, мивката и печката), до който трябва да можете да стигате без никакъв проблем. Не бива обаче да забравяте и за останалите елементи от интериора на новата ви кухня по проект. Хубаво е например шкафовете да бъдат разположени на нива, адекватни с вашата височина. Едва ли ще ви бъде приятно, ако трябва всеки път да използвате стълба или някакво друго приспособление, за да оставяте и изваждате неща от тях.
  • кухня по проект: гарантиране на надеждна абсорбация – на всички ни е ясно, че абсорбаторът не е най-естетичният и приятен за окото елемент в помещението. Поради тази причина при кухните по проекти много хора залагат на вграждането му в тайници или натрупването на различни други елементи около него. Ние обаче ви съветваме да не прибягвате до подобни методи, тъй като те могат да навредят на надеждната абсорбация в новата ви кухня по проект. А тя е от решаващо значение за премахване на нежеланите миризми след готвене и за създаване на приятна атмосфера в помещението.

Кухни по проект от First Class Design

 Кухни по проект от First Class Design: оптимален вариант на визия – качество – цена – First Class Design ще ви гарантира оптимално съчетание между визия, качество и цена на кухнята по проект. Професионализмът и богатият ни опит във връзка с кухните по проект ни позволяват да сме максимално гъвкави и да предоставяме най-подходящите за изискванията и нуждите на нашите клиенти варианти.

Кухни по проект от First Class Design: богат избор –  залагайки на First Class Design, вие ще получите правото на богат избор измежду множество опции по отношение на кухните по проект. Опции, различаващи се една от друга във връзка със структурата и подредбата на елементите от интериора, цветовете и дизайните. Така ще имате възможност да заложите на точната кухня по проект за вашите желания, както и за особеностите и характеристиките на дома ви.

Кухни по проект от First Class Design: експертна консултация – можете да се свържете с нас всеки път, когато имате нужда от експертна консултация за новата ви кухня по проект. Служителите ни с радост ще ви помогнат да откриете най-удачните характеристики на кухнята по проект, за да се впише тя оптимално в домашното пространство.