Избери страница

Спални

Какви са преимуществата на спалните по поръчка?

 

Спалните и като цяло мебелите по поръчка стават все по-популярна и използвана опция за потребителите през последните няколко години. И тази тенденция е съвсем естествена и логична. Спалнята по поръчка може да ви донесе множество ползи и преимущества както по отношение на удобството и комфорта през нощта, така и във връзка с естетическия външен вид на помещението. В следващите редове ще разберете малко повече за въпросните ползи и преимущества на спалните по поръчка.

 

  1. Спални по поръчка: по-добро съчетание с характеристиките на стаята – при закупуване на стандартна готова спалня, винаги съществува известен риск нейните размери или форма да не паснат на характеристиките на спалното помещение. Когато се залага на мебели по поръчка обаче, подобен риск се премахва напълно. Спалнята по поръчка ще бъде направена така, че да се съчетава по най-добрия начин със стаята от вашата къща или апартамент, в която се наслаждавате на спокоен и пълноценен сън. В този смисъл поставянето й няма да направи стаята тясна, претрупана или неприятна за окото.
  2. Спални по поръчка: оптимален отговор на личните нужди и изисквания – когато става въпрос за спалня, изборът трябва да бъде много внимателно направен и съобразен с вашите лични нужди и предпочитания. Защото все пак става въпрос за мебел, на която ще прекарвате около 1/3 от своето денонощие. Мебел, от чиято функционалност и характеристики зависят пълноценният ви отдих и почивка през нощта, както и бодростта и добрата кондиция на следващата сутрин. Производителите на спални по поръчка ще се съобразят напълно с вашите изисквания и ще ви предоставят мебел, отговаряща по най-добрия начин на тях и гарантираща ви максимални количества удобство и комфорт.
  3. Спални по поръчка: богат избор от цветове и дизайни – още едно важно преимущество на мебелите по поръчка. Със сигурност на всеки от вас се е случвало да влезе в магазин за мебели и да открие, че никой от предлаганите артикули не отговаря напълно на разбиранията и предпочитанията му за естетически и красив външен вид. Е, благодарение на спалните по поръчка няма да ви се налага да правите компромиси с тези свои разбирания и предпочитания. Цветът, дизайнът и формата на спалните по поръчка напълно ще зависят от личния ви избор и вкус. Така ще имате възможност да получите артикул, който не само ви носи комфорт през нощта, но и естетическа наслада и много по-добър изглед на стаята като цяло.

 

 

Как да изберете подходящата спалня по поръчка?

 

Продължаваме с няколко важни фактора, на които трябва да обърнете внимание при избора на спалня по поръчка. Тези фактори ще ви помогнат да изберете максимално качествена, надеждна и съобразена с вашите нужди спалня по поръчка. Ето какво е добре да вземете предвид:

 

  • спалня по поръчка: материал – когато разглеждате оферти за спални по поръчка, често в секция „Материали“ ще попадате на означенията ПДЧ и МДФ. Какво означават двете понятия? ПДЧ всъщност са плочи от дървени частици, които са изработени посредством горещо пресоване и слепване със синтетични смоли. Подобна комбинация гарантира устойчивост на материала във времето, както и възможност за лесното му оцветяване в множество разнообразни цветове. Освен това спалните по поръчка, направени от ПДЧ, се отличават със сравнително ниски цени на пазара. От друга страна, МДФ-плочите се изработват от мека дървесина, подлагана на обработка с пара под високо налягане. Благодарение на този начин на производство се постига висока степен на плътност, надеждна влагоустойчивост и екологичност на самия материал. От вас зависи да прецените дали подобни свойства отговарят на интересите и предпочитанията ви или пък предпочитате да си вземете спалня по поръчка, направена от ПДЧ.
  • спалня по поръчка: особености на тялото – задължително трябва да вземете предвид особеностите на своето тяло при избора на спалня по поръчка. Всъщност именно това е и основната цел на спалните по поръчка – да бъдат нагодени към индивидуалните нужди на потребителя и да му доставят максимални дози удобство и комфорт през нощта. Защото разбиранията на един човек за комфорт могат да се различават доста от същите на другите хора. Обърнете внимание на степените на твърдост или мекота, които предпочитате, както и на гарантирането на стабилна опора на тялото през нощта. От голямо значение е и това дали страдате от определени гръбначни заболявания, които да изискват специфични характеристики и допълнителни екстри на спалнята по поръчка с оглед осигуряването на спокойния и пълноценен сън.
  • спалня по поръчка: размер – при спалните по поръчка няма нужда да се ограничавате със стандартните размери в тази продуктова категория, а можете директно да кажете на производителя какъв точно размер ви трябва. За целта трябва да направите прецизна преценка на въпросния размер. Съветваме ви да съобразите размера на спалнята по поръчка както със собсвения си ръст и характеристики на тялото, така и с наличното пространство в съответната стая или помещение. Ако вие и партньорът ви ще спите заедно на въпросната спалня по поръчка, задължително включете и него в процеса по вземане на решение относно характеристики като размер, материал, форма и т.н.

 

 

Защо да заложите на спалните по поръчка от First Class Design?

 

Спални по поръчка от First Class Design: разнообразна продуктова гама – ние от First Class Design работим с всички вносители и производители на плоскости от  ПДЧ и МДФ. Екипът ни може да ви предложи богата и разнообразна продуктова гама от спални по поръчка както по отношение на материалите, от които са изработени, така и във връзка с техните функционалности и форми, цветове и дизайни. Залагайки на First Class Design, вие си гарантирате получаването на най-подходящата спалня по поръчка за своите нужди, вкусове и предпочитания.

 

Спални по поръчка от First Class Design: експертна помощ и консултация – при нужда от експертна помощ и консултация във връзка с размера, материала, дизайна или всеки друг аспект от спалнята по поръчка, без колебание можете да се свържете с нас по телефон или имейл. Служителите ни с радост ще ви помогнат да прецените кой е най-добрият вариант за вашата къща или апартамент, когато става въпрос за спалня по поръчка.

 

 

Доверете се на First Class Design и си гарантирайте получаването на спалня по поръчка, която ще внесе допълнителни дози свежест и естетика във вашия дом, и ще ви осигури спокоен сън и пълноценна почивка през нощта!