Избери страница

Полезно

Здравейте скъпи приятели !

С този раздел се надяваме да сме полезни и интересни на Вас – нашите настоящи и бъдещи клиенти, а и на всеки попаднал в нашия сайт. Ще ви бъдем благодарни, ако ни пишете какво искате да прочете, вашите мнения за написаното и др. на контактите в този сайт или в нашата FACEBOOK страница.

Луксозни спални

Защо потребителите залагат на луксозните спални? Понятието „луксозен“ в днешно време плаши и отблъсква значителна част от средностатистическите потребители. Те го свързат с представата за нещо скъпо, надценено и практически ненужно за тях. Не така стоят нещата обаче,...

виж повече

Дизайнерски мебели

Защо наричаме мебелите си „дизайнерски“? First Class Design е фирма, чиято дейност е насочена основно към изработването на мебели по поръчка. Ние се стремим да бъдем максимално гъвкави към изискванията на различните клиенти и да им предоставим уникални дизайнерски...

виж повече

А сега накъде?

Купили сте ново необзаведено жилище или сте решили да правите ремонт. И в главата ви настава хаос, и не може да решите какво точно искате.

виж повече

Луксозни мебели

Защо хората поръчват луксозни мебели за своите домове?

Категорията „Луксозни мебели“ винаги е имала своето силно присъствие на пазара, а интересът на потребителите към нея е доста голям. На пръв поглед думата „луксозен“ отвежда към асоциации за скъп и достъпен само за избрани хора артикул. Когато става въпрос за мебели за дома обаче, масово потребителите не се притесняват да заложат на нея. Нялколко са причините, поради които луксозните мебели са толкова търсени и предпочитани. Ето най-важните сред тях:
 • Луксозни мебели: най-доброто за дома – ако има нещо, за което човек е готов да отдели значителна част от своите средства, то е именно за обзавеждането на своя дом. Все пак това е средата, която той обитава и в която споделя скъпоценни мигове заедно с най-близките си хора. Важно е да бъде направено всичко възможно, за да може въпросната среда да му предоставя необходимите количества комфорт и блаженство. И поръчването на луксозни мебели е значителна стъпка в тази посока. Луксозните мебели гарантират както максимална функционалност и удобство в ежедневието, така и най-добри резултати по отношение на естетика и външен вид на помещението.
 • Луксозни мебели 1

  Луксозни мебели – търсени и предпочитани

 • Луксозни мебели: символ на престиж и социален просперитет – обзавеждането на дома с луксозни мебели безспорно е символ на добро материално състояние, престиж и социален просперитет. Те са начин да впечатлите своите гости и да ги накарате да почувстват, че се намират в един наистина специален дом. За целта обаче не е достатъчно само и единствено да заложите на мебели, които се водят за „луксозни“. Въпросните луксозни мебели трябва да бъдат избрани с вкус, така че да паснат оптимално на останалата част от интериора и да се получи приятна и естетически издържана атмосфера, носеща наслада и приятни емоции на всеки човек.
 • Луксозни мебели: качество и устойчивост във времето – луксозните мебели несъмнено са по-скъпи, но и също така по-качествени и устойчиви във времето. Това е значително преимущество за вас, тъй като означава, че ще ви вършат работа за доста продължителен период от време. Или казано с други думи, в дългосрочен план ще имате възможност да спестите средства поради факта, че няма да ви се налага да закупувате артикули от тази категория в рамките на въпросния период.
 • Луксозните мебели по поръчка – какви са преимуществата?

  Сега ще поговорим и за това какви са преимуществата от залагането на артикули по поръчка, когато става въпрос за категорията „Луксозни мебели“. Практиката за закупуване по поръчка прави луксозните мебели още по-функционални, естетически издържани и подходящи за вашия дом. Ето какви ползи и преимущества ще ви донесе тази практика:

  • луксозни мебели според вашите вкусове и предпочитания – както вече казахме по-горе, съвсем не е достатъчно да изберете просто някакви мебели, на които е сложен етикет „луксозни“. Нужно е въпросните артикули да отговарят на вашите вкусове и предпочитания, както и да се съчетават по най-добрия начин с останалата част от интериора в дома ви. Тези цели могат да бъдат постигнати в по-пълна степен именно благодарение на практиката за закупуване по поръчка. Подобна практика ще ви позволи да наложите своите изисквания по отношение размера, цвета и дизайна на луксозните мебели, и те да бъдат изработени съобразно особеностите и отличителните характеристики на къщата или апартамента, който обитавате.
  • Луксозни мебели 2

   Луксозни мебели – най-доброто за дома

  • луксозни мебели, които да прикриват дефектите в дома ви – колкото и хубав и поддържан да е домът ви, със сигурност притежава определени дефекти, които бихте желали да прикриете. Няма значение дали става въпрос за напукана част от стена или пък за неестетични кривини и издатини. Луксозните мебели, направени по поръчка, ще ви помогнат да извадите подобни дефекти от своето полезрение и това на гостите ви. С точния размер и форма на луксозните мебели ще успеете да запълните съответните пространства и да направите отделните помещения в къщата или апартамента една идея по-уютни, приятни и естетически издържани.
  • без притеснения за доставката и монтажа на луксозните мебели – когато залагате на луксозни мебели по поръчка, едва ли ще ви се наложи да се притеснявате за техните доставка и монтаж. Обикновено фирмите, изработващи луксозни мебели по поръчка, предлагат и тези услуги в портфолиото си. Ако изберете луксозните мебели по поръчка на First Class Design, ще получите и някои допълнителни ползи. В случай например на поръчка, чиято обща стойност надвишава 1000 лв, доставката и монтажа са напълно безплатни за клиента.

  First Class Design – най-добрият избор за вас при търсене на луксозни мебели

  Ако търсите луксозни мебели, които ще се впишат по най-добрия начин в интериора и атмосферата на вашия дом, то First Class Design безспорно е подходящият избор за вас. Ето какво е способен да ви предостави екипът ни по отношение на категория „Луксозни мебели“:

  Луксозни мебели от First Class Design: oптимален вариант на визия – качество – цена

  Луксозни мебели 3

  Луксозни мебели преимущества

  При нас от First Class Design  ще намерите възможно най-доброто съчетание между визия, качество и цена на луксозните мебели. Заслужава си да отбележим, че фирмата ни се занимава с изработването само и единствено на артикули по поръчка. В този смисъл умеем да се адаптираме към изискванията на различните клиенти и да им предложим точно това, от което имат нужда.  First Class Design ще изготви за вас индивидуален проект за луксозни мебели, отговарящ напълно  на желанията ви и вписващ се в рамките на бюджета, който сте предвидили.

  Луксозни мебели от First Class Design: разнообразна продуктова гама

  В каталога на First Class Design ще откриете множество разнообразни типове луксозни мебели – от холова гарнитура до спални и гардероби. В допълнение, ние можем да ви предложим богата гама от материали и форми, цветове и дизайни. Гама, която ще ви позволи да си изберете луксозните мебели, които най-добре пасват на вашите предпочитания и на характеристиките на дома ви.

  Луксозни мебели от First Class Design: съвет и препоръка

  Aко имате нужда от съвет или препоръка във връзка с избора на подходящ проект за луксозни мебели, екипът на First Class Design е насреща да ви помогне. Служителите ни ще ви съдействат с прецизирането на аспекти като размер, цвят и форма, и намирането на наистина най-удачния вариант от категория „Луксозни мебели“, който ще направи къщата или апартамента ви една идея по-функционални и естетически издържани.

   

  Защо хората поръчват луксозни мебели за своите домове?
  Луксозните мебели по поръчка – какви са преимуществата?
  First Class Design – най-добрият избор за вас при търсене на луксозни мебели
  Луксозни мебели от First Class Design: oптимален вариант на визия – качество – цена
  Луксозни мебели от First Class Design: разнообразна продуктова гама
  Луксозни мебели от First Class Design: съвет и препоръка