Избери страница

Продукти

Мебели по поръчка

 

 

Все повече потребители през последните години започнаха да разбират предимството на мебелите по поръчка пред серийните такива. Все пак когато човек обзавежда собствената си къща или апартамент, е важно всеки един отделен елемент от интериора да отговаря на неговия вкус и предпочитания. Само така би се получила уютна домашна атмосфера, която действително ще му донесе спокойствие, комфорт и блаженство. В следващите редове ще разберете малко повече за ползите и преимуществата, които мебелите по поръчка са способни да предоставят във вашето ежедневие. В допълнение, ще бъдат изведени няколко полезни съвета и практики за поддържането им в отлично състояние във времето.

Защо да заложите на мебелите по поръчка?

Мебели по поръчка 1 Мебели по поръчка предимства

Мебелите по поръчка притежават преимущества в различни аспекти – започвайки от функционалността им и стигайки до естетиката и цялостното им вписване в атмосферата на съответната стая или помещение. Ето защо би било удачна идея да заложите именно на тях, когато обзавеждате нов дом или правите преустройка на настоящия си такъв:

  1. Мебели по поръчка: съвместимост с останалата част от интериора – когато търсите мебели, които да се синхронизират по най-добрия начин с останалата част от интериора, безспорно тези по поръчка ще бъдат най-верният избор за вас. Най-важното при тях е, че ще са изработени съобразно особеностите и характеристиките на отделните стаи в къщата или апартамента ви. При поръчката на въпросния тип мебели имате опцията да заявите желаните от вас размер, форма, дизайн и т.н. Това ще ви гарантира както максимална функционалност в ежедневието, така и възможно най-добър естетически вид.
  2. Мебели по поръчка: отговарят напълно на нуждите и желанията ви – мебелите по поръчка действително ще отговорят в най-пълна степен на нуждите и желанията ви. Независимо дали става въпрос за конструкцията, която търсите при спалнята, за големината и броя на секциите в отделните гардероби или пък за степента на комфорт, предоставяна от холната гарнитура. Всички тези мебели по поръчка ще бъдат съобразени с вашите изисквания и предпочитания, и ще ви донесат точно функциите и свойствата, които държите да получите от тях.
  3. Мебели по поръчка: разнообразни цветове и дизайни – при мебелите по поръчка несъмнено ще имате възможност да избирате измежду много по-богата и разнообразна гама от цветове и дизайни. Когато сте решили да заложите на стандартни артикули, изборът ви е ограничен до това, което се предлага към настоящия момент в специализираните магазини и търговски обекти. Ситуацията с мебелите по поръчка обаче е доста по-различна. В повечето случаи производителят ще бъде готов да задоволи всякакви ваши желания по отношение на външния вид, без значение колко нестандартни или дори на пръв поглед екстравагантни са те.
  4. Мебели по поръчка: прикриване на несъвършенства или празни пространства – тъй като мебелите по поръчка ще бъдат изработени точно според вашите изисквания за размер и форма, те могат да бъдат успешно използвани за прикриване на несъвършенства или празни пространства в интериора, Ако например в къщата или апартамента ви е налице напукана зона по определена стена или пък трябва да се справяте с неестетически издатини и кривини, поставете на съответното място избрана от вас мебел по поръчка. Така не само ще отстраните от погледа си (и тези на вашите гости) съответния дефект, но и ще добавите елемент, който прави интериора в дома ви още по-уютен и приятен.
  5. Мебели по поръчка: липса на притеснения относно доставката и монтажа – повечето фирми, изработващи мебели по поръчка, предлагат и услуги относно тяхната доставка и монтаж. Това означава, че няма нужда да се притеснявате за въпросните два аспекта. Ако заложите на First Class Design, можете да се възползвате и от допълнителни преимущества по отношение на доставката и монтажа.

Как да поддържате в отлично състояние мебелите по поръчка? 

Мебели по поръчка 2 Мебели по поръчка ползи

Продължаваме с няколко полезни съвета и практики, които ще ви помогнат да поддържате своите нови мебели по поръчка в отлично състояние във времето. Става въпрос най-вече за почистването и предпазването им от неблагоприятни външни влияния. Вижте какво трябва да знаете по тази тема:

  • редовно премахване на праха от мебелите по поръчка – хубаво е да не позволявате по вашите мебели по поръчка да се натрупват огромни количества прах. Ежеседмичното им забърсване с мека и суха кърпа ще ви помогне да запазите чистотата, отличното им състояние и външен вид.
  • реагиране своевременно на разливания и зацапвания по мебелите по поръчка – винаги може да се случи да разлеете течност или нещо друго по новите си мебели по поръчка. Важно е обаче да не допускате съответното разливане или зацапване да се превърне в дълбоко петно, чието премахване би било доста трудно. Забършете веднага мястото с леко навлажнена кърпа и, ако се налага, използвайте специален почистващ препарат, който обаче не трябва да съдържа силни и разяждащи материята химикали.
  • предпазване на мебелите по поръчка от външни фактори – в никакъв случай не оставяйте новите си мебели по поръчка под въздействието на пряка слънчева светлина, защото тя може да доведе до повреждането им. В допълнение, избягвайте да слагате мебелите по поръчка прекалено близо до печки, радиатори и други източници на топлина.

Мебелите по поръчка от First Class Design

Мебели по поръчка 3 Заложете на мебели по поръчка

Мебелите по поръчка от First Class Design: оптимален вариант на визия – качество – цена – ние от First Class Design сме способни да ви предоставим най-добрата комбинация между визия, качество и цена по отношение на вашите нови мебели по поръчка. Богатият ни опит във връзка с изработването на мебели по поръчка ни позволява да отговорим максимално на изискванията на клиента и да му предложим индивидуален проект, който да е в пълен синхрон с неговите нужди и предпочитания.

Мебелите по поръчка от First Class Design: голямо разнообразие – в каталога на First Class Design ще откриете всякакви типове мебели по поръчка – започвайки от холова гарнитура и стигайки до спални и гардероби. В допълнение, разнообразието по отношение на моделите и дизайните, които можем да ви предложим в отделните продуктови категории, е наистина голямо.

Мебелите по поръчка от First Class Design: професионален съвет – имате възможност да се обърнете към нашия екип винаги когато се нуждаете от професионален съвет или препоръка във връзка с мебелите по поръчка. Служителите ни с радост ще ви помогнат да изберете най-точните размери, форми и дизайни на мебелите по поръчка за характеристиките на къщата или апартамента си.

Защо да заложите на мебелите по поръчка?
Как да поддържате в отлично състояние мебелите по поръчка?
Мебелите по поръчка от First Class Design