Избери страница

Кухни с лицеви елементи от МДФ – гланц или мат

Кухня по поръчка

 

 

 

Ясно се забелязва тенденцията за непрекъснато повишаване на потребителския интерес към кухните по поръчка, особено при обзавеждане на нов дом или цялостен ремонт на настоящ такъв. И няма как да е иначе. В подобни ситуации кухните по поръчка вършат отлична работа, спестявайки значително време и усилия. Кухните по поръчка гарантират повишена функционалност, максимално добро съчетание между цветове и дизайни, както и високи дози на удобство и комфорт при извършване на ежедневните дейности (готвене, миене на чинии и т.н.).В следващите редове ще изведем малко повече информация за различните типове кухни по поръчка, които се предлагат на пазара. В допълнение, ще разберете защо кухните по поръчка на First Class Design са най-подходящият избор за вас.

Кухни по поръчка – типове и отличителни характеристики

Кухня по поръчка 1

Кухня по поръчка – удобство и комфорт

Класификацията на кухните по поръчка на отделни типове и групи може да бъде направена на базата на няколко фактора. Основните сред тях са материалите, от които са изградени елементите на кухнята по поръчка, нейният цялостен стил, дизайн и атмосфера. Ето кои са най-често срещаните типове кухни по поръчка и какви са техните особености и отличителни характеристики:

  • кухни по поръчка с МДФ лицеви елементи – можем да кажем, че това е групата кухни по поръчка, която е най-търсена и предпочитана от съвременните потребители. Основен елемент в тях са т.нар. МДФ-плочи, които се изграждат от дървесни влакна, свързани посредством синтетични лепила при висока температура и налягане. Избирайки МДФ кухни по поръчка, вие ще си гарантирате най-високо качество, модерна визия и функционалност в ежедневието. Трябва да имате предвид обаче, че МДФ кухните по поръчка принадлежат към сравнително високите ценови класове и несъмнено придобиването на такава ще изисква значителна инвестиция от ваша страна. В каталога на First Class Design ще откриете множество разнообразни оферти за МДФ кухни по поръчка, включително с МДФ фурнир. Освен това екипът ни може да ви предложи специални проекти за МДФ кухни по поръчка, съобразени с вашите индивидуални нужди, изисквания и финансови възможности.
  • ПДЧ кухни по поръчка – ПДЧ кухните по поръчка обикновено са част от по-ниските ценови класове и съответно са достъпни за максимално широка част от потребителите. В същото време те притежават никак нелоши характеристики. ПДЧ всъщност е съкращение на „плочи от дървени частици“, които са основните градивни елементи на този тип кухни по поръчка. ПДЧ кухните по поръчка са устойчиви във времето и могат да бъдат изработени в множество разнообразни цветове. През последните години производителите на ПДЧ разработват и пускат на пазара плоскости с реалистични структури и интересни декори , така че и с въпросния материал се получават оригинални интериорни решения. Но трябва да се има предвид, че съответните плоскости са с по-високи цени.
  • МДФ кухни по поръчка с PVC покритие – подобен вариант е доста удачен, когато се търси функционалност и устойчивост на кухнята по поръчка. При него всички изброени по-горе преимущества на МДФ кухните по поръчка се комбинират със свойствата и характеристиките на качественото PVC покритие. В сайта на First Class Design имате възможност да разгледате редица проекти за МДФ кухни по поръчка с PVC покритие и да прецените кой от тях най-много се доближава до вашите изисквания и предпочитания.
  • МДФ кухни по поръчка с извити детайли – още една разновидност на МДФ кухните по поръчка, която ще срещнете в каталога на First Class Design. Извитите детайли са елемент, който все повече се среща в съвременните стаи и помещения в дома. Те носят стил и елегантност , както и усещане за свежест и уникалност на къщата или апартамента. Ако искате да опитате нова и различна визия, като в същото време запазите всички функционалности и преимущества на МДФ материалите, ви препоръчваме да заложите на предлаганите от First Class Design МДФ кухни по поръчка с извити детайли.
  • състарени кухни по поръчка – през последните години винтидж стилът в интериора също стана доста популярен и търсен. Той представлява едно своеобразно завръщане към романтизма на отминали епохи и носи чувства на носталгия, съкровеност и домашен уют. В случай, че искате да усетите в пълната им сила подобни чувства и емоции, можете съвсем спокойно да се насочите към състарените кухни по поръчка, предлагани от First Class Design. Ние ще ви гарантираме уникален винтидж стил при запазване на всички съвременни функционалности и удобства в кухнята по поръчка.

Защо да заложите на кухните по поръчка от First Class Design?

Кухня по поръчка 2

Типове кухня по поръчка

Ние от First Class Design сме специализирани в производството на кухни, спални, детски стаи, гардероби и най-различни мебели по поръчка. Професионализмът и богатият опит на нашия екип ни позволяват да предоставим редица ползи и преимущества на клиентите си. Ето защо да заложите на First Class Design, когато става въпрос за кухня по поръчка:

Оптимален вариант на визия – качество – цена – фактът, че работим изцяло по поръчка ни позволява да се адаптираме много по-добре към нуждите и изискванията на всеки един клиент. Ние ще ви предложим индивидуален проект за вашата нова кухня, отговарящ на критериите ви за визия и качество, и едновременно с това влизащ в рамките на бюджета, който можете да отделите за него.

Богата и разнообразна продуктова гама – First Class Design работи с всички вносители и производители на плоскости от ПДЧ и МДФ. Ние сме способни да изработим индивидуален проект за вас по всеки от изброените по-горе типове кухни по поръчка. Богатата и разнообразна продуктова гама, която предлагаме, ще ви даде възможност да изберете оптималното решение за вашите нужди и предпочитания.

Специализирани съвети и консултации – и не на последно място, ако не сте сигурни кой тип кухня по поръчка ще пасне на вашия дом или се нуждаете от съвет и консултация по отношение на друг аспект, служителите на First Class Design винаги са насреща да ви помогнат. Те ще изслушат всички ваши нужди и желания, и ще ви дадат полезни препоръки относно избора на най-подходящата за вас кухня по поръчка, която да донесе максимални количества комфорт и естетика в ежедневието ви.

Кухни по поръчка – типове и отличителни характеристики
Защо да заложите на кухните по поръчка от First Class Design?