Избери страница

Кухня по поръчка

Имаме удоволствието да Ви представим изпълнен проект за цялостно кухненско обзавеждане.
Вратите на кухненските шкафове са изработени от МДФ в светъл цвят мат и гланц. Откритите шкафове и видимите елемени от корпуса са направени от МДФ с естествен фурнир, тониран в кафяв цвят. Корпусът на шкафовете е от ПДЧ, цвят памук, Egger. Работният плот и стенният панел са на фирма Getalit, а цветът им е Фабрини бежово, мат.
Механизмите за чекмеджетата ArciTech са от най-висок клас на немската фирма Hettich. Повдигащите механизми за вратите на горния ред се движат с лекота, благодарение на австрийската фирма Blum и нейната система Aventos.
Дръжките на всички шкафове са от неръждаема стомана, отново на фирма Hettich. В дъната на горните шкафове е вградено работно LED осветление.
Фурната, котлоните, съдомиялната и аспираторът са Bosch, марка, която е синоним за качество и дълговечност. Охлаждането е доверено на Liebherr, марка доказала се в производството на хладилници. Мивката и смесителя, който е с изтеглящ се душ са на испанката фирма Teka, лидер в тази област.
Масата за хранене е изработена от МДФ с естествен фурнир, същият, който е вложен и в кухнята. В средата й е вградено стъкло, боядисано в цвета на вратите. Столовете също са в тон с двата основни цвята, вписвайки се напълно в обстановката.
Пожелаваме на нашите клиенти да използват със здраве новата си кухня и да творят вкусни кулинарни изкушения в нея.

Галерия