Избери страница

Кухня по поръчка

Вратите на кухнята са изработени от масив дъб. Корпусите на шкафовете са от ПДЧ Круша Линдау, EGGER. Работният плот е като “излят”, без никаква видима снадка в ъгъла, благодарение на качествата на минералния камък GetaCore на немската фирма Getalit.
Използвани са панти с плавно затваряне от най-висок клас Sensys на фирма Hettich. Под фурната е поместено дълбоко XXL чекмедже отново на Hettich, което оползотворява и мястото зад цокъла на шкафа. Четирите чекмеджета са също с плавно затваряне Legrabox на фирма Blum. В дъната на горните шкафове е вградено LED осветление, отделно от това всеки шкаф има свое осветление, което се задейства при отваряне на вратата му.
Под мивката е вграден изтеглящ кош за отпадъци Blanco Select, а до него е поместена филтрираща система, използваща обратна осмоза за пречистване на водата, която е свързана към специален смесител за тази цел – Blanco Sora в месингов цвят.
Избраните дръжки за шкафовете са на фирма Hettich, съчетавайки в себе си цветовете и материалите на смесителя. Мивката е Blanco Zia, монтирана под плот, като цвета й се слива с този на плота. Електроуредите са от ретро серията на Тека.

Галерия