Избери страница

Обзавеждане на къща по поръчка

Имаме удоволствието да представим първата част от обзавеждането на еднофамилна къща в столичен затворен комплекс. Мебелите са решени в МДФ бял мат и МДФ с естествен фурнир дъб.
Механизмите, използвани в мебелите са от висок клас на фирмите Hettich и Kesseböhmer. Използваните плоскости ПДЧ за корпусите на шкафовете са Egger.

👉За два от долните шкафове в кухнята са поместени два изтеглящи се механизма Dispensa. В “глухия” шкаф в ъгъла е монтиран механизъм Le Mans II, с който може да се извади цялото съдържание навън. До мивката е вграден механизъм за бутилки с поставка за кърпи. Всички уреди са от най-висок клас на марките Miele, Liebherr и аспиратор от Falmec за монтаж над остров.

👉В трапезарната част има помощен шкаф, който е идентичен с дизайна на кухнята, както и по-висок шкаф със стъклени врати и огънати страници.

👉Камината е облечена с ламперия от МДФ с надлепки, а вдясно е монтиран висок шкаф, където е предвидено и място за съхранение на дърва.

👉Голямата секция, запълваща една от стените във всекидневната част е изработена отново от МДФ бял мат с кутии-акценти от МДФ фурнир, където е вградено LED осветление на фирма Hafele.

👉Във входното антре е монтиран Г-образен гардероб с плъзтащи се врати пред корпуса му с плъзгаща система Slide Line на фирма Hettich.

Очаквайте и втора част от обзавеждането на къщата със спалните помещения.

Галерия